Från dröm till verklighet?

Tänk dig att du sitter i ett rum.. i en lägenhet, du ser på tv plötsligt hör du dörren öppnas. Och du vet att det är nu din älskade och era barn kommer hem efter en lång dag på jobb o dagis.

Tänk dig att vakna upp på morgonen när kl ringer, du vänder dig om i sängen och ser din älskade ligga där precis som han/hon gjort dom senaste åren, och kommer att göra dom närmsta åren. Ni går upp tar en dusch (kanske tillsammans ;P)för att sedan väcka barnen och äta en frukost för att sen åka till jobb respektive dagis/skola.

När du sedan kommer hem efter jobbet: har du varit o hämtat barnen när du än en gång hör nyckeln i dörren och din älskade kommer hem. Du/den/ni går och lagar middag för att sedan sätta er ner hela familjen o prata om allt och inget, som ni gjort så många gånger förr.

När ni sedan går och lägger er så kryper ni ihop tillsammans i sängen. När lampan släcks så vet ni båda att: när du behöver kärlek så vet du precis var du ska vända dig, om du får ett problem så vet du precis vem du berättar d för och du vet att om tio år så kommer ni antagligen vara dubbelt så kära.

Men frågan är... hur går man från dröm till verklighet?

//Tammy

Kommentarer
Postat av: Jenny (igen)

Hur man går från dröm till verklighet?

Man drömmer vidare och ser till att man har en dröm att förverkliga! Drömmar är nödvändiga! För annars uppskattar man inte allt! =)

2008-02-20 @ 16:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0